Sayfalar

Çocuklar Neden Oyun Oynar ?

8 Mayıs 2013 Çarşamba Günü Yazıldı;.

logoOyun, çocukta doğuştan gelen bir hakikat ve Allah'ın onda meydana getirdiği bir kabiliyettir. Bunun temelinde çocuğun fiziki gelişiminin kusursuz bir tarzda bitirilmesi yatmaktır. zira insan yavrusu, yaşayanlar arasında en yüksek zaman içinde gelişimini sonuçlandıran 1 mahluktur.

Oyun, çocuğun ilerideki yaşantısında edeceği fonksiyonların,yaşamında olağan 1 örneğidir.Yazılı kaynaklardan öğrenilmiştir ki, Hz. Süleyman (as.) çocukken, mahkeme kurup hükümler vermiş. Fatih Sultan Mehmet'te bahçe havuzunun 2 yanına oyuncak gemiler ekleyip bunları top ve mermi atışıyla savaştırmış.

Oyun, küçük çocuğun hislerini, özlemlerini, endişelerini, kısacası içini aksettirdiği bir tiyatro sahnesidir. Onları uzaktan seyredin de, bir şeyden bilmez zannettiğiniz o ufak yaramazların, epeydir unuttuğunuz 1 aile kavgasını ya da tartışmasını, ne şekilde hazırladıklarını ve hünerle oyun haline getirdiklerini bir anlayın.
 Sponsorlar:

Otobanda Savaş Oyunu
Ajan Arabası Oyunu
Kamyonet Oyunu Oyna

Oyun Çaylak Hemşire Oyunu
3D Şeytan Melek Oyunu
Salgın Oyunu

3D Ninja Oyunu
Oyun Süper Büyükanne Oyunu
Oyun Ağaç Ev 2 Oyunu

3D Şeytan Melek Oyunu

3D 9 ejder oyunu
3D 9 ejder oyunu

Karanlık Zindan Oyunu
Oyun Çaylak Hemşire Oyunu

Ölü Vadi Oyunu

Zombi Savunması Oyunu
3D Şeytan Melek Oyunu
Salgın Oyunu

1 yorum:

  1. feracetesettür kombin - Tesettür giyimin yeni modellerinden Ferace - Abaya, muslim clothes, şal ,hijab, islamic dress, islamic online fashion, Abaya models at Fulyan



    YanıtlaSil